10-jarig bestaan Leerlooierhuisje Ravenstein
2021-01-21 15:41 x 10-jarig bestaan Leerlooierhuisje Ravenstein dd.15-9-2019 Het begon met heerlijk nazomerweer. Het was genieten: het was zelfs warm. De opkomst van de leden was goed, De stemming was heel goed en gezellig. De hofkapel uit Herpen opende de middag: dan krijg je zin om ook te zingen en je te kunnen laten horen. Alle twee de optredens waren goed en stemmingsvol. Bij ons derde optreden werden we TIJDENS ons optreden onderbroken.. Onze dirigente loste dit geweldig goed op door aan te geven te stoppen. Het was een goed optreden,  alleen jammer dat er weinig publiek was.
Catharinahof Grave
2020-04-07 13:41 Catharinahof Grave dd.30 oktober 2019. Wat een geweldige opkomst: 62 koorleden. Er was een hele goede sfeer onder alle koorleden,  onze dirigente en  muzikanten, die  we ook goed over hebben  kunnen brengen op het publiek. De opkomst van de bewoners en hun begeleiding was goed: ieder zat op hun manier te genieten. Iedereen was heeeeeeeel tevreden en het was voor hun en voor ons een geslaagde avond. De sfeer was goed en de liedjes die we zongen werden vaak meegezongen. Een avond, waar we met veel plezier aan terug kunnen denken.
Ons Klupke Herpen
2019-04-13 15:37 Ons Klupke dd.13-12-2019 Er waren 60 leden op deze kerstavond van Ons Klupke, een activiteitenclub voor mensen met beperking. Helaas was Ad Verhagen ziek, waardoor Jan het alleen moest zien te rooien, maar het ging hem goed af. De aanwezige leden, vrijwilligers en verwanten hebben genoten en deden volop mee met zingen, deinen en zelfs polonaise lopen. Het koor werd op een gegeven moment aangevuld met 2 leden van Ons Klupke, hetgeen iedereen prachtig vond. Iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis: het is fijn om mensen met ons gezang vrolijk en blij te maken.

Hier vind u berichten
en verslagen van een aantal optredens in 2019

 

 

De Gezellige Noten zijn ook te vinden op

In verband met Pasen hebben we aan alle leden twee woordzoekers verzonden die opgelost dienden te worden. Uit de goede inzendingen zijn 5 namen van leden getrokken die een leuk paaspakketje hebben ontvangen.