Optreden Velp

Afgelopen zondag hebben we met 42 koorleden en 5 muzikanten opgetreden in de feesttent in Velp. We werden ontvangen met een lekker bakje koffie en een koek en kregen tussendoor ook nog 1 consumptie aangeboden. Er hadden zich 11 heren afgemeld, maar de 6 aanwezige mannen hebben zich goed laten horen!

De stemming zat er goed in bij onze optredens, er werd flink geapplaudisseerd en natuurlijk ontbrak ook de polonaise niet.

Het weer was goed, dus in de pauze kon men lekker een ommetje maken, een frietje eten of buiten een drankje nuttigen. Jammer was wel dat men ook hier niet secuur omging met de tijdsplanning,  zodat ons laatste optreden pas om 17.30 uur was afgelopen. Al met al hebben we goede optredens verzorgd die voor sfeer zorgden in de feesttent. Bedankt voor de aanwezigheid en inzet.

Wij zien graag iedereen bij ons optreden in verzorgingshuis Maasland in Herpen op woensdagavond 19 september, waar u nog verdere informatie over ontvangt.

De repetitie van 12 september vervalt.
Bestuur De Gezellige noten

NB: er is een wit kort jasje blijven liggen. Graag een berichtje van wie dit jasje is