Jaarvergadering

Even een aantal aandachtspunten:

De doorgestuurde versie van het kerstlied Rudolf bevat een regel die niet juist is. Bijgevoegd de juiste versie.  Als jullie al geprint hebben kun je de 3e zin van het 3e couplet veranderen in: “trekt in zijn slee de kerstman”

De Werkgroep Weekendje Weg heeft besloten het geplande weekendje naar Winterberg in september 2019 NIET door te laten gaan in verband met te weinig aanmeldingen. Het reeds aanbetaalde bedrag wordt eind volgende week teruggestort.

Bijgevoegd vinden jullie de uitnodiging met agenda voor de jaarvergadering, de notulen van de vorige jaarvergadering en jaarverslag 2018.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op woensdag 28 november a.s., graag een berichtje naar Dorie.

Notulen jaarvergadering De Gezellige Noten dd
Uitnodiging jaarvergadering Agenda jaarvergadering De Gezellige Noten dd Jaarverslag 2018  
K01.Rudolf (1)

Gezellige groetjes
Bestuur De Gezellige Noten

Extra nieuws

Hallo allemaal.  Even een aantal belangrijke mededelingen:

Het aangekondigde optreden in Appeltern
op zondag 28 november gaat NIET DOOR !!

Wel hebben we een nieuw optreden vastgelegd:
Zaterdag 15 december gaan we optreden in openluchttheater Hoessenbosch in Berghem: nadere info volgt.

Gisteravond heeft Coby verteld dat we met Kerst een nieuw liedje aan ons repertoire toevoegen: “een beetje vrede” van Nicole.

Omdat we bij de volgende repetitie op woensdag 7 november, dus over 2 weken, dit lied al willen gaan oefenen, vinden jullie bijgevoegd de tekst.

Graag ook even de onderstaande link aanklikken, zodat jullie kunnen horen hoe dit lied wordt gezongen.

K12.Een beetje vrede

Groetjes Bestuur De Gezellige Noten

Samen smartlappen zingen met drie koren uit de regio

Op zondagmiddag 7 oktober houdt het Landerdse smartlappenkoor Tiona uit Schaijk voor de tweede keer een korenmiddag in zaal De Potter aan de Schutsboomstraat in Schaijk. Tiona treedt samen op met de koren De Gezellige Noten uit Herpen en Los Zand uit Velp.
Elk koor treedt twee keer op en Tiona trapt af om 13.45 uur. Als afsluiting treden de drie koren ook nog gezamenlijk op en brengen zij drie liederen ten gehore. Het is een middag waar iedereen wordt uitgenodigd om met de koren mee te zingen en dansen. Tiona zorgt voor meezingboekjes, zodat ook het publiek de teksten heeft. De middag begint stipt om 13.45 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur. Entree is gratis.

 

Optreden Velp

Afgelopen zondag hebben we met 42 koorleden en 5 muzikanten opgetreden in de feesttent in Velp. We werden ontvangen met een lekker bakje koffie en een koek en kregen tussendoor ook nog 1 consumptie aangeboden. Er hadden zich 11 heren afgemeld, maar de 6 aanwezige mannen hebben zich goed laten horen!

De stemming zat er goed in bij onze optredens, er werd flink geapplaudisseerd en natuurlijk ontbrak ook de polonaise niet.

Het weer was goed, dus in de pauze kon men lekker een ommetje maken, een frietje eten of buiten een drankje nuttigen. Jammer was wel dat men ook hier niet secuur omging met de tijdsplanning,  zodat ons laatste optreden pas om 17.30 uur was afgelopen. Al met al hebben we goede optredens verzorgd die voor sfeer zorgden in de feesttent. Bedankt voor de aanwezigheid en inzet.

Wij zien graag iedereen bij ons optreden in verzorgingshuis Maasland in Herpen op woensdagavond 19 september, waar u nog verdere informatie over ontvangt.

De repetitie van 12 september vervalt.
Bestuur De Gezellige noten

NB: er is een wit kort jasje blijven liggen. Graag een berichtje van wie dit jasje is

eerste repetitie na vakantie

Hallo allemaal. Na gisteravond (22 aug ) weer gezellig gezongen te hebben met maar liefst 61 leden,  hierbij een aantal mededelingen:

De repetitie van 12 september komt te vervallen.

In plaats hiervan gaan we optreden op woensdag 19 september in zorgcentrum Maasland, mede op verzoek van Mientje Verhagen die daar tijdelijk verblijft.Verdere informatie volgt.

Als jullie bepaalde liedjes missen in de map en geen gelegenheid hebben om deze uit te printen, kun je kopieën vragen bij Jantje Hebers.

Nogmaals een verzoek om tijdig af te melden als je niet op een repetitie of optreden aanwezig kunt zijn.

Met name het afmelden voor een optreden is belangrijk omdat wij het aantal koorleden door moeten geven aan de organisatie.

Als er veel afmeldingen zijn moet eventueel ons repertoire aangepast worden.

Voor a.s. zondag veel zangplezier gewenst in Velp.

Gezellige groeten van het bestuur.

Optreden Bemmel

In het centrum van Bemmel vindt onder het thema “Bemmel Zingt”
weer een gezellig evenement plaats.
De organisatoren van het Smartlappenfestival (SLK – Lingewaard)
en de Ondernemersvereniging Bemmel (OVB) hebben hiervoor de handen ineen geslagen.


Tijdens het Smartlappenfestival treden in het centrum 20 koren met zo’n 800 deelnemers uit het hele land op. De winkeliers in het centrum zetten deze dag letterlijk de bloemetjes, boeken, schoenen, kleding, etc. buiten voor hun winkel in de vorm van een gezellige koopjesmarkt en er is een rommelmarkt. 

De Bemmelse Horeca zorgt voor gezellige terrasjes

Ook wij DeGezelligeNoten zijn hier aanwezig

Het festival op zondag 8 juli duurt van ca. 11.30 uur tot 18.00 uur
De toegang is gratis.
Verder is er ruime gratis parkeergelegenheid op het Kinkelplein.

Bezoekersinformatie

Centrum Bemmel
De Markt, Bemmel
6681 EA Bemmel
Tel.: 0622076004

Meer informatie over Smartlappenfestival Bemmel Zingt

 

Repetitie van 21 maart

Hallo allemaal.

Op de repetitie van gisteren waren maar liefst 36 leden afwezig, waarvan ongeveer de helft zich niet heeft afgemeld.

Daarom een vriendelijk verzoek om je altijd af te melden via de mail bij Dorie of een telefoontje.

Dan een minder leuk bericht, speciaal voor de leden die niet aanwezig waren: accordeonist Andre van Doorn heeft na een aantal gesprekken met het bestuur besloten om te stoppen  bij ons koor. Verschillende redenen, zoals werk, leeftijd en betrokkenheid zijn mede oorzaak voor hem om dit besluit te nemen. Heel jammer maar we moeten zijn besluit respecteren.

Natuurlijk gaan we naarstig op zoek naar een andere accordeonist en wellicht kunt u helpen met tips. Mocht u iemand kennen die wellicht interesse heeft om bij ons koor te komen: graag een berichtje naar het bestuur.

Onze volgende repetitie is over 2 weken op woensdag 4 april.

Tot dan.

Groeten van het Bestuur.